Bezoek het Interieurcentrum in Terwolde

Op uw mobiele telefoon en computerscherm kunt u altijd ons maatwerk interieur zien. U ziet prachtige foto's en verhelderende teksten. Ieder project, van een complete interieuroplossing tot maatwerk balies voor de zorg, wordt uitgelicht en geeft u een indruk van de uitstraling en kwaliteit van ons maatwerk interieur. En toch mist u iets. Iets tastbaars. Een beleving!


In het echt is alles mooier

Tijdens uw bezoek aan ons Interieurcentrum ervaart u de warme uitstraling van onze massief eiken boardroomtafel. Voelt u hoe comfortabel onze maatwerk ronde bank zit. U ziet ons vakmanschap en voelt onze passie. Een interieur hoor je te beleven.

Wij bieden u een totaalconcept

In ons Interieurcentrum laten wij u een totaalconcept zien. Ons maatwerk interieur gecombineerd met systeemwanden en plafonds. Ons Interieurcentrum in Terwolde ligt op een goed bereikbare locatie tussen Apeldoorn en Deventer. Op 10 minuten afstand van de A1 en A50. Op onze ruime parkeerplaats kunt u uw auto gratis en makkelijk parkeren. Uiteraard beschikken wij over een oplaadpaal voor uw hybride-voertuig.

Maak nu uw afspraak

In ons Interieurcentrum kunt u uiteraard genieten van een heerlijk kopje versgemalen koffie. Tijdens uw bezoek kunnen onze adviseurs u alles vertellen over de gebruikte materialisatie en oplossingen die wij in ons interieur hebben toegepast.

Kunt u ook niet wachten om bij ons inspiratie op te doen en ons vakmanschap te zien? Maak dan nu een afspraak, dan delen we onze passie voor interieurbouw met u!

U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0571- 27 13 22 of u kunt onderstaand formulier invullen en versturen.

  • Maak hier uw afspraak

  • * velden zijn verplicht.

  • Maak hier uw afspraak

  • * velden zijn verplicht.