Wie zijn de mensen achter IBP Interieurbouw?

Waarom kiezen voor IBP als interieurbouwer?

Wij, als interieurbouwer, geloven dat mensen zich beter voelen en presteren in een interieur welke in balans is en waardoor men meer persoonlijk woon-, werk en verblijfsplezier heeft. Als interieurbouwer realiseren wij ons dat de omgeving waar u zich in bevindt invloed heeft op uw gevoel.

Hoe doen we dat?

Door mensen, bedrijven en organisaties te helpen om met behulp van een goed doordacht ontwerp en een perfect functionerend en afgebouwd interieur het maximale uit mensen te halen én de eigen corporate identity verder te versterken. Zo werken wij als interieurbouwers.

Waarmee onderscheiden wij ons als interieurbouwer?

Met onze innovatieve maatwerk meubelen en ons vakbekwame team van interieurbouwers maken wij voor u een interieur op maat welke bij u past.

Wie zijn wij?

Wij zijn een zusterbedrijf van Intermontage, welke gespecialiseerd is in systeemwanden en systeemplafonds. Samen realiseren wij complete interieurs. Bij IBP Interieurbouw ontmoet u een team van ervaren interieurbouw medewerkers. Ieder met zijn of haar eigen interieurbouwspecialisatie. Een platte organisatie met passie voor interieurs. De productie van het maatwerk meubilair vindt plaats in onze eigen goed uitgeruste interieurbouwwerkplaats in Terwolde. Hier wordt met veel vakmanschap, uiterste precisie en liefde voor het vak aan uw interieur gewerkt.

MVO

Wij zijn ervan overtuigd dat goede resultaten pas worden behaald als er een juiste balans is tussen People, Planet & Profit. Ook hierbij is de rol van mensen cruciaal en staat altijd voorop! Deze drie hoofdstukken vormen dan ook de basis van elke beslissing die wij als interieurbouwer nemen.

In 2011 is IBP Interieurbouw gestart met een oriëntatie op de MVO prestatieladder. Van belang voor onze bedrijfsvoering zijn o.a. materiaal- en grondstoffenverbruik, energieverbruik, waterverbruik en veiligheid. Uiteraard zijn ook ons gebouw en onze bedrijfsprocessen onder de loep genomen en zijn verbeterpunten aangepakt.

Vanaf 2015 zijn wij ook ISO 14001 gecertificeerd, hierdoor zijn wij in staat om de milieurisico’s van onze bedrijfsvoering te beheersen en indien mogelijk te verminderen.
Ons team van interieurbouwers is hier in hoge mate bij betrokken om samen de doelstellingen te kunnen behalen. Mede door opleiding en inbreng van kennis wordt iedereen bewust gemaakt hoe dit in de praktijk uit te kunnen voeren.

Kernpunten voor ons MVO:

  • Productontwikkeling: het hergebruiken van producten/materialen
  • Transformatie van producten
  • Optimalisatie van materialen waarbij afval wordt beperkt
  • Optimalisatie van transport en verpakkingsmethoden
  • EPD ( Environmental Product Declaration ) per materiaal inzichtelijk krijgen
  • Elimineren schadelijke stoffen

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Vul uw gegevens in en ontvang ons nieuws overzichtelijk in uw mailbox!
  • *
  • * velden zijn verplicht.