Facelift voor VDR Bouwgroep

Revitalisatie kantoor VDR te Deventer

Tegenwoordig is het revitaliseren van kantoorpanden een hot item. VDR Bouwgroep verlengt de levensduur van bestaande gebouwen, door deze weer helemaal up to date te maken. Ook het eigen kantoorpand was toe aan een facelift. Hiervoor werden o.a. Intermontage en IBP Interieurbouw benaderd.

Maatwerk interieur

Tijdens de revitalisatie is niet alleen de gevel en het dak grondig onder handen genomen. Inpandig heeft het gebouw een volledige facelift gekregen. IBP Interieurbouw heeft een nieuwe entree gecreëerd, voorzien van een balie met ingebouwde betonplaat. De algemene ontmoetingsruimte is voorzien van maatwerk tafels en wandbanken. De kantoren zijn opnieuw ingedeeld om de ruimte optimaal te benutten. Intermontage heeft hier alle wanden en plafonds gerealiseerd.

Met nieuwe werkplekken en vergaderruimten, een uitnodigende ontmoetingsruimte en een frisse entree, is VDR Bouwgroep weer klaar voor de toekomst. Zo kan VDR optimaal werken aan hun specialisatie: bedrijfshuisvesting door zowel revitalisatie als nieuwbouw.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.