Divitel Apeldoorn

Wereldwijd op afstand TV diensten managen en verbeteren

Divitel maakt wereldwijd televisie mogelijk voor meer dan 200 miljoen televisieverbindingen. Divitel adviseert, bedenkt, maakt, implementeert en onderhoudt op maat gemaakte oplossingen voor het transporteren van beeldmateriaal en video content. Eén van haar klanten is Ziggo. Divitel zorgt voor het mogelijk maken van de streamingdiensten, zodat Ziggo-klanten live tv en replay tv kunnen kijken op telefoon en tablet.

Entree

Naar ontwerp van Serge van de Moesdijk van Architectenlab heeft Divitel een opvallende, eigentijdse en volledig automatische receptie gekregen. Het logo lijkt opgebouwd uit pixels. De ronde unit dient als opslag en voor de uitgifte van de toegangspassen.

Realtime monitoring

In het Divitel Operations Center kan Divitel op afstand wereldwijd TV diensten monitoren, managen en verbeteren. In het DOC wordt meegekeken met alle videoverbindingen die Divitel beheert. Via de 39 monitoren kan realtime worden ingespeeld op mogelijke problemen en storingen. Hiermee garandeert Divitel een optimale service naar haar klanten. De kleur van het geïntegreerde ledverlichtingsysteem geeft aan in welke fase het controleteam opereert.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.