Gastvrije ontvangst bij Van Dorp in Deventer

Fris, eigentijds en sfeervol interieur

Van Dorp is een landelijk werkende totaalinstallateur met 14 autonome vestigingen. Elke vestiging van Van Dorp zich richt op haar regionale klanten binnen de regionale markt. Ook heeft elke Van Dorp vestiging eigen specialismen in huis. Van Dorp Deventer heeft als specialisme wellness center en zwembadtechniek en is door de jarenlange ervaring een begrip in de regio.

IBP Interieurbouw heeft voor Van Dorp in Deventer de nieuwe entree mogen ontwerpen en realiseren. Bij Van Dorp was er behoefte aan meer ruimte, beter werkklimaat en een upgrade van de entree.

Fris, eigentijds en sfeervol

Het ontwerp moest passen binnen de huisstijl van Van Dorp met als uitgangspunten; fris, eigentijds en sfeervol/ gastvrij.

De centrale entree is voorzien van een sta-balie, uniek en eigentijds (rond) tapijt gecombineerd met meerdere lichtcirkels en nieuwe half ronde zit. Het magazijn heeft plaats gemaakt voor een prettig en nieuw ingericht kantoor met meer ruimte voor de werknemer. De oude receptie is getransformeerd naar een frisse spreek- annex toolbox ruimte voor zowel de één-op-één gesprekken als groepen.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.