Herinrichting kantoor Taxperience

Wanden, plafonds en maatwerk interieur

Taxperience is een dynamisch belastingadvieskantoor met een gedegen reputatie in de markt. Hun aanpak vraagt om creativiteit, flexibiliteit en eigenzinnigheid van haar medewerkers.

Voor Taxperience was het belangrijk dat het kantoor in Den Bosch een beleving voor de klant zou worden. Met het maatwerk interieur van IBP Interieurbouw voor de ontmoetingsruimte en de door Intermontage geleverde Woodframe wanden voor de kantoorvleugel en is aan deze vraagstelling meer dan voldaan.

Woodframe wand

De warme uitstraling van het kantoor wordt benadrukt door het gebruik van houten profielen in de wanden en kleurrijk tapijt. De glaswanden zijn voorzien van folie om de privacy te garanderen. Naast werkplekken zijn er ook flex- en vergaderplekken gecreëerd. Een kort overleg of wat extra privacy tijdens een telefoongesprek zijn hierdoor mogelijk geworden.

Compleet interieur

In de ontmoetingsruimte is de maatwerk pantry compleet ingericht met o.a. een koelkast en combi-magnetron van Bosch en een vaatwasser van Miele. De bijbehorende bar is de ontmoetingsplek in het pand en voorziet in voldoende opbergruimte. De wandbank, vitrages, maatwerk tafels en verschillende soorten stoelen maken de beleving compleet, zodat de lunchruimte een prettige ruimte is geworden voor medewerkers en klanten.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.