Lisser Art Museum

Interieur voor museum op landgoed Keukenhof

Tussen Kasteel Keukenhof en de Keukenhof bevindt zich het Lisser Art Museum (LAM), een project van de VandenBroek Foundation. De VandenBroek Foundation heeft als doel beeldende kunst toegankelijk te maken voor een breed publiek.

In dit museum wordt o.a. de privé-kunstcollectie van de familie Van den Broek, bekend van de supermarktformules Dirk, Bas en Digros en van reisbureau D-Reizen getoond. Daarnaast zal er een divers cultureel programma worden ontwikkeld.

Interieur voor een museum

Het interieurontwerp is gemaakt door !pet projectinrichters. Wij mochten het maatwerk interieur realiseren. De pantry is gemaakt met geprint HPL. Door beelden te gebruiken die iets zeggen over de functie, kan er gespeeld worden met het uiterlijk. De wandlange kast is op maat gemaakt en past perfect in het interieurontwerp van !pet. 

Realisatie van complete interieurs

We hebben verschillende producten toegepast. Naast de wandlange kast en pantry met geprint HPL, is het pronkstuk toch wel de vrijstaande unit bekleed met Wonderwall. In deze unit zit een natte cel en kast. Een mooi ontwerp met een prachtige afwerking. Intermontage heeft het museum voorzien van metalstudwanden en dubbelglas wanden inclusief flush glazen deur met een zeer hoge geluidsisolatie. Het LAM in Lisse is een visitekaartje geworden waar wij voor staan: Realisatie van complete interieurs.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.