Interieur Niverplast Nijverdal

Duurzaam interieur voor en door de medewerkers

Niverplast is bekend als ontwerper, producent en leverancier van volautomatische verpakkingslijnen voor de voedingsindustrie. In Nijverdal is een prachtig rond pand neergezet met een diameter van 100 meter. De kantooromgevingen bevinden zich in het midden van het ronde volume. Door de glazen wanden en deuren is er direct contact mogelijk tussen kantoor en productie.

Functioneel en duurzaam

Niverplast is betrokken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen op vele vlakken. Intern is een sociale cultuur die dat ondersteund en ook voor de nieuwbouw was het belangrijk om duurzaam te bouwen. Het gebouw heeft een BREEAM certificaat, waarmee men kan laten zien dat een gebouw functioneel, economisch haalbaar én duurzaam kan zijn.

Interieur voor iedereen

De medewerkers zijn actief betrokken geweest bij de realisatie van het nieuwe pand. De warme sfeer van het interieur is hier een mooi voorbeeld van. De werkplek moet een plezierige plek zijn, je wil er graag vertoeven en je voelt je op gemak. Dit is door de toepassing van het maatwerk meubilair en materialisatie ruimschoots gelukt. Strakke lijnen in het meubilair zijn afgewisseld met mooie ronde vormen.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.