Nieuw interieur kapsalon

Een compleet nieuwe kapsalon voor Hairstyling Silvy in Apeldoorn.

Bij Hairstyling Silvy krijgt u persoonlijk advies door uw eigen professionele haarstylist. Hairstyling Silvy zit al meer dan 20 jaar op het winkelcentrum Gildenhof te Apeldoorn. Het winkelcentrum heeft een complete metamorfose gekregen en nieuwbouw voor de kapperszaak was het gevolg.

Mobiele Kapsalon

Om de periode tussen sloop en nieuwbouw te overbruggen heeft Hairstyling Silvy gebruik kunnen maken van onze mobiele kapsalon. Deze verhuurbare noodsalon is 5 maanden als tijdelijke kapsalon gebruikt. Met deze mobiele kapperunit kon de kapsalon haar klanten blijven bedienen en is de overlast van de verbouwing tot een minimum beperkt gebleven.

Nieuwe inrichting kapsalon

Het nieuwe interieur is samen met de opdrachtgever ontworpen. De jarenlange ervaring in het kappersvak gecombineerd met onze ervaring als interieurbouwer is door onze ontwerpster vertaald in een praktisch en functioneel ontwerp. De balie, werkplekken en pantry vormen samen een mooi geheel. Mooie details zijn de stalen kolommen om de spiegels, de visual op de achterwand en de schuifdeur tussen de kapsalon en de kantine.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.