Nieuw interieur voor Wensink

Multifunctionele pantry voor de Mercedes en Ford dealer

Met meer dan 40 vestigingen in Nederland is Wensink een bekende naam in de autowereld. Voor de officiële dealer van Mercedes-Benz, Ford, Fuso en Smart hebben IBP Interieurbouw en Intermontage in het verleden al meerdere projecten mogen realiseren. Bij Blekkink Wensink in Lichtenvoorde heeft IBP Interieurbouw het interieur mogen aanpassen. De Ford en Mercedes-Benz dealer beschikt over nieuwe pantry's, dividers, vitrinekasten en werkplekken.

Multifunctionele pantry

Middenin de showroom bij Ford pronkt een pantry die veel meer is dan alleen een koffie-uitgifte. De transparante plaat valt gelijk op en geeft een speels lichteffect. Het geïntegreerde scherm geeft de mogelijkheid voor narrowcasting. Aan de zijkanten is er voldoende plek voor folders en flyers. Aan de achterkant van de pantry is kastruimte gecreëerd om promotiemateriaal op te bergen. Op deze manier is de pantry optimaal ingericht om de opdrachtgever van zoveel mogelijk functies te voorzien.

Bij de afdeling van Mercedes-Benz hebben wij met maatwerk interieur een vergelijkbare ruimte gerealiseerd om de klant zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.