PoliPlein in het Deventer Ziekenhuis

Een wachtruimte voor de zorgsector

De wachtruimte op het poliplein van het Deventer Ziekenhuis bij de afdeling Orthopedie is aangepast door IBP interieurbouw.

Een uitnodigend ontwerp

Het nieuwe ontwerp van De Jong Gortemaker Algra nodigt bezoekers uit om plaats te nemen in een lounge zit, aan een grote massief eiken stamtafel of aan een hoge tafel. Verschillende mogelijkheden om mensen maximaal te faciliteren tijdens het wachten op de specialist. De verlichte fotoprints zorgen voor een rustige en warme sfeer.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.

  • Like IBP Interieurbouw op Facebook
  • Volg IBP Interieurbouw op Twitter
  • Word vrienden met IBP Interieurbouw op Google Plus
  • Connect met IBP Interieurbouw op Linkedin