Sportcafé Jachtlust volledig vernieuwd

Fris en modern interieur voor oude bekende

Jachtlust Twello is een begrip in Twello, met een grote sporthal waar verschillende sporten worden beoefend. In het sportcafé kan een drankje genuttigd worden. Ook maken veel verenigingen maken graag gebruik van deze ruimte. De inrichting was echter verouderd en de indeling niet flexibel genoeg voor de vele activiteiten die er plaatsvinden. De wens van de klant: Een tijdloze bar en zo efficiënt mogelijk omgaan met de beschikbare ruimte.

Moderne bar met een twist

De bar is een belangrijk onderdeel en heeft dan ook een duidelijke zone gekregen waarbij ook het plafond en de vloer zijn meegenomen. De twaalf meter lange bar heeft een robuuste uitstraling door de grijze betonlook met beton ciré. Gecombineerd met de warme uitstraling van hout geeft dit een modern uiterlijk.

In het nieuwe ontwerp is de ruimte op te delen in meerdere delen door middel van een mobiele paneelwand. Hierdoor kan de bar in meerdere ruimtes gebruikt worden. De wandpanelen worden hierbij op het midden van de bar geplaatst worden. Zo wordt er altijd maximaal gebruik gemaakt van de zalen met behoud van de functionaliteit van de bar.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.