Een maatwerk interieur voor Trivento te Amersfoort

Een warm interieur waar medewerkers zich thuis voelen

Maatwerk interieur met een warme uitstraling en een goede akoestiek

Een warm interieur met veel hout accenten, waar bij binnenkomst het oog direct op de schitterende maatwerk trap valt. Op het kantoor is veel transparantie met hardglazen wanden in afgeronde vormen en oplossingen om geconcentreerd te kunnen werken. Zo kan men optimaal vergaderen of overleggen, zelfs in open kantoortuinen. Dat is het maatwerk interieur waar de medewerkers van Trivento momenteel hun werkzaamheden mogen uitvoeren. Het ontwerp komt van C4ID Interieurarchitecten.

Vergaderen en geconcentreerd werken in een open kantoorruimte

Een open kantoor om makkelijk met collega's te kunnen overleggen, maar natuurlijk met behoud van privacy. Onze I-Cube is ontwikkeld als antwoord op de toenemende vraag naar oplossingen in vrije ruimten waar men geconcentreerd wil werken, vergaderen of conference calls wil houden. Door de combinatie van hardglazen wanden, ronde hoeken en gesloten delen die gestoffeerd zijn, biedt de I-Cube de gewenste privacy en akoestische voordelen die u in een kantoortuin nodig heeft.

Eigen productie

De I-Cube die u hier ziet, is één van de vele varianten die wij u kunnen bieden. Door onze eigen productielijnen zijn er voor deze speciale vergaderruimte vele combinaties mogelijk. Naast gestoffeerde wanden en hoeken, ronde of rechte whiteboards, is ook de integratie van multimedia panelen of andere technieken toepasbaar.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.