Waterman Financieel Advies

Inrichting nieuwe locatie in Apeldoorn

Waterman Financieel Advies uit Apeldoorn is een lokaal financieel advieskantoor met vestigingen in Apeldoorn, Almelo en Klarenbeek. Waterman Advies is al vele jaren een bekende naam als het gaat om deskundige voorlichting en bemiddeling op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Inrichting nieuwe locatie

Op de nieuwe locatie in Apeldoorn is, naar ontwerp van HEB Stijl, de kantoorinrichting gerealiseerd door IBP Interieurbouw en Intermontage. Het resultaat is een sfeervolle open werkplek met een glazen vergaderruimte voor extra privacy.

Bureaus

Alle werkplekken zijn voorzien van duo bureaus met zijwangen. Tussen de bureaus bevindt zich een akoestisch paneel. In de directiekamer is een hoekopstelling gerealiseerd met bijpassende wandkast.

Vergaderruimte

In de kantoortuin staat een glazen vergaderruimte. De glaswanden hebben een geluidsisolatiewaarde van 38dB. Om de spreektafel staan vergaderstoelen van het model Kurvi.

Informeel

Bij de pantry staat een loungetafel voor de informele gesprekken met clienten. Dit is ook de plek voor de medewerkers om gezamenlijk te kunnen lunchen.

Akoestische plafond met koof

Het systeemplafond is een Rockfon Krios inlegplaat met rondom een koof inclusief ledstrip voor een sfeervol effect.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.