'Werken in het groen' op een bijzonder project in Apeldoorn

Natuurlijke materialen en kleurgebruik

De Campus van de verzekeraar uit Apeldoorn, die is gerealiseerd aan de rand van de Veluwe, omvat naast vier kantoorgebouwen, ook een ontmoetingscentrum met een bedrijfsrestaurant voor zo’n 5000 medewerkers en is geheel ontworpen op basis van Het Nieuwe Werken.

Door dit concept te integreren en thuiswerk mogelijk te maken voor alle afdelingen, zijn er 30% minder werkplekken gerealiseerd. Contact en overleg met collega’s is essentieel en om die reden is het ontmoetingsgebouw gerealiseerd. Dit gebouw vormt het middelpunt van de Campus, als centrale ontmoetingsplaats van medewerkers en bezoekers. Met diverse vergaderzalen en bedrijfsrestaurant en daarbij de extra missie dat de prachtige locatie van de Veluwe in het restaurant voelbaar moest blijven en de materialisering hierop aangesloten moest zijn. ‘Werken in het groen’ moest van buiten naar binnen een beleving zijn. Door het gebruik van organische vormen, zoals de betonnen ontvangstbalie in de vorm van een gespleten kiezelsteen, komt de beleving van de Veluwe extra naar voren.

  • Project uitgelicht:

  • Heeft u een vraag over dit project? Laat het ons weten!
  • * velden zijn verplicht.